Dikkatinizi çekerim ucuza yazdırmak istiyorum diye bir tabir kullanmadım. Ayrıca bu özellikleri tek başına yapabilecek o kadar çok değerli yazılımcı var hatta bir kaçından fiyat bekliyorum .
Bir arkadaş ile anlaşmışsınız hayırlı olsun. Ben sözlerime açıklık getireyim. Bu türlü projelerin arkasında kurumsal firmalar olması tercih edilir. Bu projeler yaptım bitti gibi destek istemeyen projeler değildir. Web sayfası hiç değildir. Kullanmaya başladıktan sonra destek almak istediğinizde karşınızda muhatap olmazsa çok acı çekersiniz. Projeyi yapan kişi haricinde farklı birisinden destek almak çok sıkıntı çıkarır.
Ucuza yazdırmak istiyorum ve bütçem kısıtlı benim için benzer kelimeler. Eğer ucuza yazdırmak istemiyorsanız bütçenizi paylaşabilirsiniz. Eğer 50bin TL nin altında bir bütçeniz varsa bence ucuza yazdırmak istiyorsunuz.
Tek başına yazabilecek çok değerli yazılımcıların olduğu doğru. Ama bu şekilde hitap etmek, para yerine gaz ile çalışacak yazılımcıya hitap etme şekli gibi geldi bana. Tecrübelerime dayanarak, bu türlü bir işi ya bünyenize yazılımcı alıp çalıştırarak ya da profesyonel bir firma ile anlaşarak başarı ile tamamlayabilirsiniz kanaatindeyim.
Umarım proje başarı ile sonlanır, ben sizin paranızın ve yazılımcı arkadaşın emeklerinin boşa gitmesini istemem. Onlarca proje yönetmiş ve ayrıntısını verdiğiniz projenin önceden analizini yapmış birisi olarak tavsiye vermek istedim.
Kolay gelsin.