Master hesabınız ile login olup daha sonra işlemi başlatın master account bilgilerinizi iletişim kısımlarına kopyalayacak. ikinci kayıt sırasında farklı mail hesabı ve farklı kullanıcı hesabı oluşturun daha sonra ilk master hesabınız altında birleştirme işlemi yapabiliyorsunuz. bu konuda gün içerisinde resimli anlatım ekliyeceğim.
Edit : Resim Görseli
Yeni kullanıcı kısmına bir kullanıcı adı ve alt kısma şifre girin ornek domain adresiniz haberhaberhaber.com ise haber diye yazabilirsiniz. Master girişini yapcagınız için mail hesabınız zaten master hesabınızın mail adresi olacak o bilgiler üstte yer alacak. Bu işlemi yaptıktan sonra master ile login olduktan sonra kırmızı alan ile işaretlenmiş kısma tıkla
daha sonrada açılan sayfada
üst kısımda yer alan www kısmına transfer başlattıgın domain adını ve alt kısımda yer alan k.adı ve şifre kısmına da ilk resimde daha sonradan yazdıgın k.adı ve şifreyi bu alandaki ilgili yerlere girip alan adını paneline ekleyebilirsin ve tek hesap altından tüm domainleri yönetebilirsin.
emek verip resimli anlatım yapmışsın çok teşekkürler.. zahmet verdik kusura bakma

iyi çalışmalar diliyorum