bilgiliadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz nasıl yorumlamak istemişsiniz nasıl anlamışsınız şaşırıyorum.Edis teknoloji ile iletişime geçilemiyor doğrudur.İşi bıraktılar.Edis teknoloji 1 kişiden oluşan bi bölüm deildir.Ben tesadüfler vasıtası ile programı yazan yazılımcı arkadaşıma ulaştım.Onunda aslında bu işi ilerletmek fikrinde deildi.Uzun konusmamız sonucu ikna edebildim ve ortak olduk ve bu işi devam ettiriyorum.Arkadaşımım ile yazılım geliştirmelerini yapıyoruz.Ve bu şekilde emeğimiz ile yardımcı olmaya calısıyoruz.Lütfen önyargılı olmaktan uzaklaşın.Bu size uzun vadede fayda sağlayacaktır.Hayırlı akşamlar dilerim.
Ben yorum veya ekleme, önyargı yapmıyorum sizin söylediğinizi aynen yazıyorum. Konunuzda programın üreticiLERİ ile görüşemediğinizi lisans alınamadığını ve crackinin aransada bulunamayacağını belirtmişsiniz. "programı yazan yazılımcıya ulaştım" gibi bir metin göremedim bu nedenle crackten başka ne düşünmemizi beklersiniz?

Yazılımı güncellediniz ve satıyorsunuz ilerde birisi yazılımınızı aldı crackledi, üretecilere ulaşamıyorum diyip insanlara satmaya kalktı. Siz bu durumda insanların direkt satın almalarını mı istersiniz yoksa bir durup sorgulamalarını mı?

Madem işin aslı dediğiniz gibi hayırlı satışlar dilerim...