Merhaba,

Arkadaşlar ben 03.12.2006 tarihinde Kütahya'da üniversite öğrencisi iken bir trafik kazası geçirdim ve boyundan aşağı felçli kaldım. 9 senedir hayatımı bu şekilde idame ettiriyorum. Şimdiye kadar hastalığımı unutmak ve hobi olarak irc, html, php az buçukta seo ile uğraşıyordum kendi çapımda ve paraya ihtiyacım yoktu kenerda birikim vardı ama hazıra dağ dayanmazmış diye bi söz var 9 senede ilaçlar ve fizik tedavi benim ve ailemin ekonomik durumunu çok bozdu.Sonunda ekmeğimi internetten kazanmak için ben de engellerimi kaldırdım ve haber sitesi açtım ve yayına başladım. Fakat çok geç öğrendim sosyal medya hesapların ne kadar sağlam ise kazancın okadar artıyormuş. Bende twitter üzerinde resmi sayfamın takipçi sayısını artırmak için çeşitli yöntemler uyguladım fakat bi gelişme olmadı yüksek takipli hesapları olan arkadaşlar bana takipçi sayımı artırmak için yardımcı olursanız dualarım sizinle. Şimdiden çok sağolun, Allah razı olsun...

Dipnot: Durumu gösteren evrak gönderebilirim ve verilen hizmetin parası kazanmaya başladığında geri ödenecektir.