En başta belirttiğim gibiaynı fikirdeyiz
Baştan belirteyim aynı fikirdeyiz.
Ticaret ile uğraşan biri olarak bundan 7-8 yıl önce sahibinden var iken arabam araç alım satımı için daha popüler ve önde bir site olarak hem bireysel hem de kurumsal kişilerin 1. tercihiydi. Zamanla reklam, mobil alanına ağırlık vermesi sayesinde, sahibinden geçti.
sahibinden aslında mal sahibi'nden ziyade galeriden, emlakçıdan, komisyoncudan ve esnaftan ile ilerliyor.
Nasıl bitirilir kısmına gelince?
Bitmez demek bizim yapımıza uygun tembel zihniyet, kimse kusura bakmasın. Çalışınca emek sarfedince başarıya ulaşmış bir proje örneğidir.
Aklıma gelen twitter ve instagram örneğini vermek olacaktır. Aslında hepsi fb içerisinde var olan fonksiyonlar dı, böldüler ve daha kaliteli, daha pratik çözümler sunarak başarılı oldular.
son dönemde emlakjet'i sıkca görür oldum belki sahibinden'in emlak piyasasını bitirebilir ama daha hurriyetemlakta fena sayılmaz bu konuda.
araç piyasasını ise kesinlikle, araba-arabam-oto gibi jenerik alan adlarına sahip siteler kendi başarısızlıkları yüzünden kaptırıyorlar. Zor değil, kurumsal filoları kendine bağlayıp satış yapmak. Müşteriyi yönlendirmek gerekir. Buradan alacaksın demek gerekir.
bu ve bunun gibi kategori bazlı yola çıkılırsa sahibinden parçalanır, kimse bitmez batmaz diye dusunmeyin, kim der di, e-kolay bitecek yada mynet bugün kaç kişi tarafından ziyaret ediliyor yada forum modası bitti bir zamanlarda idoforum, turkforum vardı, hey gibi hey.. Halen devam eden projeler ancak artık ziyaretçi sayıları düşük.
Ben görüşmek isterim, beyin fırtınası yapmak isterim PM atıyorum