Ben sana yukarıda sevgili arkadaşım diye başlayan güzelce bir yazı yazmışım sen bize yok noktaymış yok şuymuş ergen gibi atarlı bir yazıyla karşılık veriyorsun. Çok mu zor yanlış bir şekilde bir yazıyı paylaştığını anlamak?
Forumda şuanda açık bir şekilde bu şekildeki paylaşımlar yasak değil. Bu r10'un bir eksikliği diye illa hergün bunları görmek zorunda değiliz. Bir yazıyı beğenmiş olabilirsin bu normal ama kaynak ekleyeceksen Kaynak: Kuaza yazman yeterlidir. Sen forumda backlink çalışması yapanlar gibi başlık at, resim ekle, yazıyı ortala en sonuna link ekle sonra beğendiğim yazıyı paylaştım diye bir de üste çıkmaya çalış.
Allah aşkına paylaştığın içerikte kendine ait olan kısmı gösterebilirmisin? Bir şeyi beğeniyorsan tabiki bizimle paylaş bizde okuyalım. Ama önce bir kendi fikrini, neden beğendini yaz. Sonra özetle konuyu belirt veya direk yapıştır bizde okumuş oluruz. Ben her sabah haberleri okuyorum o zaman işi gücü bırakayım sabah akşam burada yapıştırayım. Senin yaptığından bir farkı yok inan.
Herkes için konuşamam ama ben bu forumda eleştiri dahi yapacak olsam yapıcı bir eleştiri yaparım. Hatalı olduğum zamanlarda da hatamı kabul ederim, hata yapmak kadar doğal birşey yok. Ama sende bi zahmet yanlış şekilde paylaşım yaptığını, forumlarda backlink kasan kişilerden farklı bir paylaşım yapmadığını anla lütfen. Herkesin düşüncesi önemli, güzel yazılar ve önemli bilgilerden elbette haberdar olmak istiyoruz. Ama bunu lütfen doğru şekilde yapın.
Su cevabi yazacagin zamani kendin icin harcasan daha faydali olurdu.
Isine gelmeyen, hoslanmadigin konuya girme. Ha girdin mi ? sevmedin mi? cik...
.