FiberDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Matematiksel hesaplarıma göre @aog hocamın haricinde yorum yapan %50 arkadaş doğar doğmaz bu işin pri olarak dunya'ya gelmişler.

Arkadaşın açdığı konunun ve konuların içeriği kişi/kişiler için basit veya bazıları için gayet faydalı bilgi dolu bir konu içeriği. Ahmet için arkadaşın sorduğu soru sacma basit gelse'de Mehmet için AAAAA ÖYLEMİ denecek sorular olabiliyor.

Burada arkadaşın şevkini hevesini kırmak yerine cevaplarınız ile bilgi sahibi etmek daha doğru olur. Ve buna ek acele etmemesini başlamak istediği girişiminin boyutlarını bilgileriniz dahilinde karşı tarafa ileterek projenin konumunu ve ciddiyeti fark etmesini sağlamak gerekir ki zaten hal bu olunca bu girişimde daha çok bilgi ve tercübe edilmesi gerektigini anlar.

Bu şekil'de yükleniliyor kişi'de AMANNNN kim uraşcak bu kadar teferruatla diyip bir RESELLER alıp hosting satışına başlıyor arkadaşlar sonra şikayet kategorisine moderatör yetiştiremiyor forum.
Arkadaş 1tb Ramli Cloud sistem yapacakmış herhalde Türkiye'nin DigitalOcean'I olacak hani 1tb ram bulan varsa söylesin bizde arayalım

Arkadaşa önerim tecrübe edinmeden bu sektöre girmemesi hem maddi zarar hemde müşterileri üzmemeli ki şuan bile Raid 5 benim gözümde pek sağlıklı değil varsayalım ki 3 disk birden bozuldu ? En güzeli Raid 50

Ssd disk kullanımına gelirsek böyle büyük işler için açıkcası ben kullanmazdım 2x Raid kart ile destekler ve sas 15k'lık disk kullanırdım performans açısından ssd cashe yapılabilir uzarda uzar ...