KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili arkadaşım,

r10 10 yıla yakın yayın yapan bir webmaster platformu. Burada her konuda yazılar yazıyor ve paylaşım yapıyoruz. Ama senin gibi yazı ekleyip altına link koymuyoruz. Bunu yapanlar genelde senin gibi son birkaç yılda üye olan kişiler. Sadece senin için yazmıyorum ve kalbini de kırmak istemiyorum ama bu şekilde backlink alacağını, hiti yükselteceğini sana düşündüren nedir? Gerçekten bu şekilde paylaşım yapmak nasıl aklınıza geliyor çok şaşırıyorum. Bir konuda birşey yazmak fikrini belirtmek istiyorsan buyur paylaş okuyalım ama bu şekilde webmaster forumunda hoş karşılanmazsın.

Özellikle off topic'te son zamanlarda 1 paragraf yazı ekleyip altına link ekleyen, senin gibi makale ekleyip resim link vs ekleyen, sırf youtube kanalı büyüsün diye saçma videoları yükleyip buraya paylaşanlardan usandık. Her mesleğin bir etiği varsa bu yaptığımız işin de bir etiği var ve bu yaptığın yanlış.

Kolay gelsin
ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu forumu imleme olarak kullanmaktan vaz geçin artık yaw
Farkindamisiniz bilmiyorum ama forumda verilen her linke "nofollow" etiketi eklenir ve bunun herhangi bir link paylasan kisiye faydasi olmaz. Ki bunun farkinda oldugum akliniza gelmedi sanirim.

Link kaynak olarak eklendi, ziyaret etmenize gerek yok, yazinin tamami buraya eklendi cunku.

Linki eklememdeki amac yazinin kaynagini belirtmekti, yaziyi ben yazmadim, sitede benim degil, arada bir girer bende yazi gonderirim o kadar.

Sonuc olarak her paylasim yapan insan birakinda kaynaginida eklesin. Ortada bir emek varsa bu neden zorunuza gidiyor ? Bununla ilgili bir kural verildimi bu forumda da gereksiz sekilde cikis yapiyorsunuz ?

Sonuc olarak bu foruma bir yazi, resim, video yada herhangi bir sey ekleyip, kaynak linki ekleyen insanlari rahat birakin. 40 yilin basi hosuma giden bir yazi paylasim dedim bezdirdiniz iki dk da.

Nokta.