Adware Cleaner kurup temizleme işlemi gerçekleştirin ve modeminize hard reset atın. Yeni reklam zararlıları DNS yöntemini kullanabilmekteler.
ne kadar temizlesenizde onlar yinede çıkar en temizi format atmak
Edit: konu eskiymiş yeni farkettim belki başkasının işine yarar diye yorumu altta bırakıyorum
en temiz yöntem format atmaktır ama format imkanı şu an için yoksa, öncelikle başka bir cihazdan modeme bağlanıp internete girin eğer reklamlar başka cihazda çıkmıyorsa modemde virüs yoktur eğer modemde virüs varsa modemi resetleyerek veya firmware güncelleyerek çözebilirsiniz.
Modemi geçtikten sonra gelelim pc ye. Antivirüs programları virüs bulaştıktan sonra malesef pek etkili değiller bunun için combofix adında ufak ama etkili bir program var. öncelikle combofixi indirin (gezginlerden bulabilirsiniz) ve taratın temizlik yapıldıktan sonra hiç bir tarayıcıyı
çalıştırmadan tarayıcı kısayollarına sağ tuş özelliklere girip
http://prntscr.com/9y2z5x resimdeki gibi urlleri kontrol edin örneğin chrome.exe den sonra başka parametreler varsa silin. Sonrasında ağ bağdaştırıcı ayarları kısmından dnslerinizi otomatiğe alın veya güvenilir bir dns girin (google dns vb.)
birde bu şekilde deneyin umarım işinize yarar.
Çok teşekkürler yardımlarınız için. Sorunu çok önce hallettim. Umarım başka arkadaşlara yardımcı olur.