ReisMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık 3 haftadır nedenini bilmediğim bir şekilde internet tarayıcı da reklamlar çıkmaya başladı. Sadece Chrome değil. Buna bütün tarayıcılar dahil. Hatta oyun içindeki web tarayıcıları bile dahil. Artık internette dolaşmak zehir oldu. Bir de eskiden sağda solda çıkarlardı. Şimdi bütün sayfayı kaplıyorlar. Bu yazıyı yazmak için bile 3-4 tane reklam kapatıyorum.
Program ekle kaldır dan saçma görünenleri siliyorum, bilgisayarımda arama yapıyorum bulamıyorum, tarayıcı eklentilerine bakıyorum sorunu bir türlü bulamıyorum. Format atmak hiç ama hiç istemiyorum yetiştirmem gereken dosyalardan, programlardan vb. ötürü. En son isteyeceğim şey bu. Artık işlerime reklam yüzünden ilgilenememekten sıkıldım.

Yardımcı olursanız çok güzel olacak gerçekten bir hayır duamı alacaksınız. Forumda böyle arkadaşlarımız da vardır muhakkak. Onlara da yardımcı olursunuz.

Yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen, bir an önce
Edit: konu eskiymiş yeni farkettim belki başkasının işine yarar diye yorumu altta bırakıyorum

en temiz yöntem format atmaktır ama format imkanı şu an için yoksa, öncelikle başka bir cihazdan modeme bağlanıp internete girin eğer reklamlar başka cihazda çıkmıyorsa modemde virüs yoktur eğer modemde virüs varsa modemi resetleyerek veya firmware güncelleyerek çözebilirsiniz.

Modemi geçtikten sonra gelelim pc ye. Antivirüs programları virüs bulaştıktan sonra malesef pek etkili değiller bunun için combofix adında ufak ama etkili bir program var. öncelikle combofixi indirin (gezginlerden bulabilirsiniz) ve taratın temizlik yapıldıktan sonra hiç bir tarayıcıyı çalıştırmadan tarayıcı kısayollarına sağ tuş özelliklere girip http://prntscr.com/9y2z5x resimdeki gibi urlleri kontrol edin örneğin chrome.exe den sonra başka parametreler varsa silin. Sonrasında ağ bağdaştırıcı ayarları kısmından dnslerinizi otomatiğe alın veya güvenilir bir dns girin (google dns vb.)

birde bu şekilde deneyin umarım işinize yarar.