Matematiksel hesaplarıma göre
@aog hocamın haricinde yorum yapan %50 arkadaş doğar doğmaz bu işin pri olarak dunya'ya gelmişler.
Arkadaşın açdığı konunun ve konuların içeriği kişi/kişiler için basit veya bazıları için gayet faydalı bilgi dolu bir konu içeriği. Ahmet için arkadaşın sorduğu soru sacma basit gelse'de Mehmet için AAAAA ÖYLEMİ

denecek sorular olabiliyor.
Burada arkadaşın şevkini hevesini kırmak yerine cevaplarınız ile bilgi sahibi etmek daha doğru olur. Ve buna ek acele etmemesini başlamak istediği girişiminin boyutlarını bilgileriniz dahilinde karşı tarafa ileterek projenin konumunu ve ciddiyeti fark etmesini sağlamak gerekir ki zaten hal bu olunca bu girişimde daha çok bilgi ve tercübe edilmesi gerektigini anlar.
Bu şekil'de yükleniliyor kişi'de AMANNNN kim uraşcak bu kadar teferruatla diyip bir RESELLER alıp hosting satışına başlıyor arkadaşlar sonra şikayet kategorisine moderatör yetiştiremiyor forum.
Arkadaşın 4-5 aydır bana özel mesajla cloudla ilgili sorular sorup halen daha bu tür konular açması sonunda ne yapmak gerek? Tamam aç sonra iflas et parandan ve zamanından ol, piyasadaki güveni zayıflat diye boşa mı heveslendirelim? Doğruyu da söylemesi gerekiyor birilerinin. Bu soruları google'a yazarak 1-2dk içinde cevaplayabilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:12:43 -->-> Daha önceki mesaj 14:11:26 --
Ben yazacaktım, açıkçası hevesini kırmamak adına çekindim.
Tamam, herkes annesinin karnında bu işi öğrenmedi ama bu kadar boş konular açıyorken, nasıl cloud sistem kurulacak. Hadi kuruldu diyelim, nasıl yönetilecek merak ediyorum açıkçası.
Ben de çok sabır gösterdim ama cidden yani olmayacak bir iş için sürekli aynı konuları görmek yordu beni. Birinin doğruyu söylemesi gerekiyordu.