Merhaba arkadaşlar,

Uluslararası bir Eğitim Firmanın Türkiye ayağında yurtdışı eğitim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren firmamız için Ankara & İstanbul ofislerimizde görevlendirilmek üzere PHP Yazılım uzmanı arıyoruz.

Ücreti iş görüşmesinde Yönetici ile görüşülecektir. Firma olarak beklediklerimiz aşağıdaki gibidir. Freelance kesinlikle istemiyoruz. Ankara'da ve İstanbul'da haftanın 5 günü 09 -18 arası ve Cumartesi 12 - 18 arası çalışacak bir aday arıyoruz.

Aklınıza takılanları 444 81 84 ü arayarak ya da info/@/omnigos.com mail atarak sorabilirsiniz. Hemen buradan sorayım derseniz de pm lerinizi bekliyorum.

Genel Nitelikler
• Mimimum 3 yıl web tabanlı uygulama geliştirme tecrübesine sahip,
• Geliştirmiş olduğu projelerde HTML/HTML5/CSS3 deneyimi olan,
• Geliştirdiği projelerde en az bir PHP framework bilgisi olan
• Nesne tabanlı PHP, JavaScript ve Ajax teknolojilerine hakim,
• MySql veri tabanlarını kullanarak uygulama geliştirebilen
• HTML + CSS + javascript + jquery konularında bilgi sahibi
• HTTP, JSON, XML, RESTful API / SOAP teknolojilerini bilen (php ile yazılmış bir web sitesine APİ ile ödeme altyapısı entegrasyonları yapabilmek tercih sebebidir.)
• Analitik düşünce yapısına sahip, problem çözme becerisi olan, sonuç odaklı, ekip çalışmasına uygun,
• Araştırma yapabilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan // Mesleki düzeyde İngilizce bilen
• Web projelerinin tüm süreçlerinde başından sonuna kadar rol almış,
• Web teknolojilerindeki yenilikleri takip eden ve çalışmalarına adapte edebilen (MVC Nedir? Diye sorduğumuzda en azından cevap verebilen.)
• Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan