Merhaba arkadaşlar,
Uluslararası bir Eğitim Firmanın Türkiye ayağında
yurtdışı eğitim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren firmamız için Ankara & İstanbul ofislerimizde görevlendirilmek üzere
PHP Yazılım uzmanı arıyoruz.
Ücreti iş görüşmesinde Yönetici ile görüşülecektir. Firma olarak beklediklerimiz aşağıdaki gibidir. Freelance kesinlikle istemiyoruz. Ankara'da ve İstanbul'da haftanın 5 günü 09 -18 arası ve Cumartesi 12 - 18 arası çalışacak bir aday arıyoruz.
Aklınıza takılanları 444 81 84 ü arayarak ya da info/@/omnigos.com mail atarak sorabilirsiniz. Hemen buradan sorayım derseniz de pm lerinizi bekliyorum.
Genel Nitelikler
Mimimum 3 yıl web tabanlı uygulama geliştirme tecrübesine sahip,
Geliştirmiş olduğu projelerde HTML/HTML5/CSS3 deneyimi olan,
Geliştirdiği projelerde en az bir PHP framework bilgisi olan
Nesne tabanlı PHP, JavaScript ve Ajax teknolojilerine hakim,
MySql veri tabanlarını kullanarak uygulama geliştirebilen
HTML + CSS + javascript + jquery konularında bilgi sahibi
HTTP, JSON, XML, RESTful API / SOAP teknolojilerini bilen (php ile yazılmış bir web sitesine APİ ile ödeme altyapısı entegrasyonları yapabilmek tercih sebebidir.)
Analitik düşünce yapısına sahip, problem çözme becerisi olan, sonuç odaklı, ekip çalışmasına uygun,
Araştırma yapabilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan // Mesleki düzeyde İngilizce bilen
Web projelerinin tüm süreçlerinde başından sonuna kadar rol almış,
Web teknolojilerindeki yenilikleri takip eden ve çalışmalarına adapte edebilen (MVC Nedir? Diye sorduğumuzda en azından cevap verebilen.)
Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan