Şöyle söliyim son olarak sizin dediğiniz kataküllenin kralını yapıyor godaddy. Bir domain alırken 200 tane ürün gösteriyor bunuda almak istermisiniz ? gibi sonra bi seçiyorsun sebepe 10 yıllık atıyor domaini vs vs burda godaddy ile ns savunucusu değilim ama sizin bahsettiğiniz satış politikası ikisindede var godaddy şuan hatta daha fazla var çakallık. 2 tane domainimizi hiç bir gerekçe göstermeden sildiler 2014 yılında defalarca aradık mail attık domainleri alamadık geriye bırak ödeme iadesini domaini bile boşa düşürmediler kendilerinde tuttular 1 yıl sonra boşa düştü domain. Yani godaddy ak sakallı dede değil şuan dünyada en önemli iki firmadır godaddy ve ns ben kalkıp bu iki firmadan uzak durun demem diyemem zaten bu ikisinden başka kaç tane dünya devi var ki ?
Hocam teknik destek anlamında renewal ücretleri anlamında vasat benim deneyimlerime göre ben o yüzden uzak durun diyorum ayrıca müşteri hizmetleri olmayan bir registrar firmasının ne değeri vardır sorgulanır. Godaddy iademi anında yaptı ns 1 ay sonra dönüş yaptı ondada ödeme yapmadı ben ona bakarım