Hocam yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada misal godaddy de promosyon kodunu girdiğinizde ve bu kod geçersiz olduğunda kırmızı olarak hata verir promosyon kodu yerinde ama ns de bu olmaz sadece fiyat değişir sinsice başıma geldi o yüzden biliyorum . Godaddy ile Kıyaslanamaz bile misal godaddy türkiye ofisini açtı yakın bir zamanda açmadan bile ingilterede türk müşterileri için türkçe bilen bir personel bulunduruyordu. Ben sıkıntı çektim birçok kişininde çektiğini düşünüyorum siz nsden domain regleme işimi yapıyorsunuz bilmiyorum fakat ben önermiyorum . Size göre politikadır bana göre bir uyarı vermeden promo kodu sanki geçerliymiş gibi sadece tutarı değiştirmesi ve iade etmek istediğiniz domaini iade almamak ve ödeme yapmamak için iplememesi yanlış siz birgün iade almak istediğinizde anlarsınız Godaddy aradığınızda anında ödemeyi hesabınıza iade ediyor 1 ay mail beklemiyorsunuz.
Şöyle söliyim son olarak sizin dediğiniz kataküllenin kralını yapıyor godaddy. Bir domain alırken 200 tane ürün gösteriyor bunuda almak istermisiniz ? gibi sonra bi seçiyorsun sebepe 10 yıllık atıyor domaini vs vs burda godaddy ile ns savunucusu değilim ama sizin bahsettiğiniz satış politikası ikisindede var godaddy şuan hatta daha fazla var çakallık. 2 tane domainimizi hiç bir gerekçe göstermeden sildiler 2014 yılında defalarca aradık mail attık domainleri alamadık geriye bırak ödeme iadesini domaini bile boşa düşürmediler kendilerinde tuttular 1 yıl sonra boşa düştü domain. Yani godaddy ak sakallı dede değil şuan dünyada en önemli iki firmadır godaddy ve ns ben kalkıp bu iki firmadan uzak durun demem diyemem zaten bu ikisinden başka kaç tane dünya devi var ki ?