ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NS firmasından belk 300 den fazla domain kaydı yaptım hiç birinde bir sorun yaşamadım. Herhangi bir transfer sorunuda yaşamadım. Müşteri hizmetleri ile diyaloğa girecek bir duruma dahi düşmedim 300 domainde. Otomatik domain regleme demişşiniz o ayarı aktif ederseniz regler firma ve iade yapmaz bu onların değil kişinin suçu. 3 gösterip 5 lira diyorsunuz ama ekranda yazan dışında fazla para hiç bir zaman kartımdan çekilmedi 300 domain için konuşuyorum. 0.99 dolardan 30 küsüra çıkıyor demişşiniz buda onların satış politikası bunu yapmayan firma varmı ? godaddy bile ne cambazlıklar yapıyor. Yani demem o ki insanları yönlendirirken biraz fazla tecrübe edinmek gerekiyor. Ns şuan dünyanın en önemli firmaları arasındadır ve böyle bir firmayı önermem bulaşmayın demek için 1and1 gibi bir sistemleri olması gerekiyor. Yanlış anlamayın bu mesajı sizi yalancı durumuna çıkarmak için yazmıyorum siz firma ile bir sorun yaşamış olabilirsiniz ama ns firması sizin bahsettiğiniz kadar uzak durulacak bir firma değildir.
Hocam yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada misal godaddy de promosyon kodunu girdiğinizde ve bu kod geçersiz olduğunda kırmızı olarak hata verir promosyon kodu yerinde ama ns de bu olmaz sadece fiyat değişir sinsice başıma geldi o yüzden biliyorum . Godaddy ile Kıyaslanamaz bile misal godaddy türkiye ofisini açtı yakın bir zamanda açmadan bile ingilterede türk müşterileri için türkçe bilen bir personel bulunduruyordu. Ben sıkıntı çektim birçok kişininde çektiğini düşünüyorum siz nsden domain regleme işimi yapıyorsunuz bilmiyorum fakat ben önermiyorum . Size göre politikadır bana göre bir uyarı vermeden promo kodu sanki geçerliymiş gibi sadece tutarı değiştirmesi ve iade etmek istediğiniz domaini iade almamak ve ödeme yapmamak için iplememesi yanlış siz birgün iade almak istediğinizde anlarsınız Godaddy aradığınızda anında ödemeyi hesabınıza iade ediyor 1 ay mail beklemiyorsunuz.