Müşteri hizmetleri sıfır bir ürünü iptal etmek istediğinizde veya otomatik domain reglendiğinde paranızı zor geri alırsınız ben alamadım sizi iptal etmek için sürekli farklı linklerle dolaştırıyorlar mail atıyorsunuz cevap 1 aya geliyor oda yanlış yere mail attınız diye yani sıkıntılı firma üç gösterip 5 lirayı kartınızdan çekiveriyor forumu biraz araştırın 0.99 olan kampanyadan 30 küsur dolarlara çıkıveriyor bir anda bende kartımdan bir ara öyle bir mebla kaptırmıştım o yüzden uzak durun dedim deneyimle sabittir
NS firmasından belk 300 den fazla domain kaydı yaptım hiç birinde bir sorun yaşamadım. Herhangi bir transfer sorunuda yaşamadım. Müşteri hizmetleri ile diyaloğa girecek bir duruma dahi düşmedim 300 domainde. Otomatik domain regleme demişşiniz o ayarı aktif ederseniz regler firma ve iade yapmaz bu onların değil kişinin suçu. 3 gösterip 5 lira diyorsunuz ama ekranda yazan dışında fazla para hiç bir zaman kartımdan çekilmedi 300 domain için konuşuyorum. 0.99 dolardan 30 küsüra çıkıyor demişşiniz buda onların satış politikası bunu yapmayan firma varmı ? godaddy bile ne cambazlıklar yapıyor. Yani demem o ki insanları yönlendirirken biraz fazla tecrübe edinmek gerekiyor. Ns şuan dünyanın en önemli firmaları arasındadır ve böyle bir firmayı önermem bulaşmayın demek için 1and1 gibi bir sistemleri olması gerekiyor. Yanlış anlamayın bu mesajı sizi yalancı durumuna çıkarmak için yazmıyorum siz firma ile bir sorun yaşamış olabilirsiniz ama ns firması sizin bahsettiğiniz kadar uzak durulacak bir firma değildir.