Turist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim ilgilendiğim bu diğer bir sitenin bu sayfasında mesela bu başlık 1, başlık 2 yazan yerden ayarlayarak farklı büyüklükte yazılar kullandık. Yanlış mı yapmışız?
Bende olsam aynısını yapardım. Zaten o sayfada içerikten çok her biri başlık niteliğinde.
Ancak yinede mesela "Türkiye’de Kitap Bağışının Adresi ZEST’ten Kitap Bağışında bir Türkiye Rekoru!
ZEST, Siirt Valiliği’ne yaptığı 10 000 adet kitap bağışı ile, bir yere ve tek seferde yapılan en büyük kitap bağışını gerçekleştirerek erişilmesi zor bir rekora imza attı."

ilk başlıktan sonrasını düz yazardım. Diğer başlıklara da, biraz içerik girerdim en azından 3-4 satır.
Bu sözlerimi sadece seo için değerlendirmeyin, neticede uzmanı değilim ama kullanıcı olarak baktığımda bu ve diğer sitenizde çok fazla bold gördüm. Amacınızın belli yerleri vurgulamak olsa da, kelimeden çok cümleler bazında vurgu yapmış oluyorsunuz. Tamamen bold yerine bence bu hali daha uygun.
"Hukuk danışmanlığı ücret mukabilinde verilen bir hizmettir. "

Mesela burada "Hukuk danışmanlığı hizmetinde hukukçu, danışan müvekkili veya müvekkil adayına karşılaştığı sorunların muhtemel çözümleri için yaklaşım alternatifleri veya yapacağı işlemler neticesinde ileride sorunlarla karşılaşmama için alması gereken tedbirler ve davranış şekilleri için farklı, muhtemel alternatifleri sunar. " tamamı koyu. Birde bu çok uzun bir cümle olmuş (bunu bende yapıyorum maalesef).

Yaptığınız sosyal sorumluluk projesi için sizi tebrik ve teşekkür ederim. Dilerim ki, siteniz yankı uyandırır.