cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Prostavaryo

hocam eklentiye güncelleme geldi ve güncellemeyi yaptım bir kaç yaptığım ayar gitti kara düzen yine eski ayarlarımı yaptım fakat sormak istediğim bir kaç şey var ;

preload tam olarak ne işe yarıyor açmalı mıyız?

birde bir yazıyı sonradan güncellediğimizde, içini değiştirdiğimizde vs. işlem yapıp güncelle deyince sadece o yazının ana sayfaya gelmesi veya anasayfadan gitmesi için ana sayfa cache'ini otomatik sildiremez miyiz?

yani örneğin ana sayfada bir yazıyı manşete aldım ve daha sonra manşetten kaldırdım, ya da bu işlemin tam tersini yaparak girilmiş bir yazıyı ana sayfada manşete aldım. Bunun site ziyaretçilerine anlık olarak yansıması için yazı değiştirildiğinde sadece ana sayfa cache'i silinemez mi?

Ben şu an 907. satırdan başlayan kısımda aşağıda bulunan kısmı

if($new_status == "publish" && $old_status == "publish"){

if(defined('WPFC_DELETE_ALL_CACHE_AFTER_UPDATE') && WPFC_DELETE_ALL_CACHE_AFTER_UPDATE){

$this->deleteCache();

}else{

$this->singleDeleteCache(false, $post->ID);
aşağıdaki gibi yaptırarak çalışıyorum

if($new_status == "publish" && $old_status == "publish"){

if(defined('WPFC_DELETE_ALL_CACHE_AFTER_UPDATE') && WPFC_DELETE_ALL_CACHE_AFTER_UPDATE){

$this->deleteCache();

}else{

$this->deleteCache();
bu işlem haliyle sıkıntı olabiliyor. Çünkü her yazı güncellediğimde sanırım tüm cache'i siliyor ve ister istemez sunucuyu yorabiliyor. Bunu yeni güncelleme getirerek yapabilirseniz ve güncelleme gelene kadar kodlamada yen yaparsak dediğim gibi sadece anasayfayı sildirebiliriz yardımcı olursanız memnun olurum...
yazı update edildiğinde yazı'nın cache'i siliniyor. eğer yazı ana sayfada gözüküyorsa anasayfa'nın da cache'i siliniyor. tüm cache silinmiyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:26:57 -->-> Daha önceki mesaj 16:23:53 --

BiBeR10x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben nginx ile kullanıyorum super cache varken 600-700 online da çok sıkıntı yaşıyordum çok şükür bunla kurtuldum.
hayırlı olsun.