SwarTLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avea çalışanıyım, Kullandıgım hat vodafone gerisini sen düşün

Paket ve tarifelere gelince, 4.5g Nisan 1 den itibaren devreye giriyor ozaman yeni tarifeler paketler illaki çıkacak ama fiyatıda cok olacak . Ben ne kadar tanıdğım eş dost varsa avea kullanan hatlarını değiştirmesini söylüyorum.
Hocam hangi bölümdesiniz mevkiiniz nedir bilmiyorum ama şuanda yanlış bilgi veriyorsunuz kampanya ve paketler hakkında pazarlama ve kampanya bölümü bilgi bile vermiyor nasıl böyle rahatça bunları söylüyorsunuz merak ediyorum. Ayrıca şuanda ateş pahası bir durum yok 1.500 dk 1.500 sms 6 gb internet 1800 dk wifi taahhütlü 49 tl nereden alınabiliyor veya bunun dışında 1000 dk 1000 sms 2 gb internet 19 tl genel müdürlük çalışanı olduğum halde bu kadar emin konuşamıyorum merak ettim acaba yönetmenmisiniz yada operasyon müdürü mü gerçi onlar bile bu tarife ve paketler hakkında net bilgisi yok süreçtekiler bile pazarlamadan falan bilgi bekliyor iken çok ilgninç böyle rahat konuşmanız

fiyatlarda büyük artışlar olmayacak arkadaşlar büyük ihtimal ve 3 lü 2li kampanyalar çıkacak yakında uygun fiyat aralığında