Üstad e devletten yapacaksınız. İmei kayıtı yaparken bilgileri falan girin sonra ileri linkine tıklayın orada size maliye bakanlığında bla bla bulanamadı falan bişey yazacak altında ödeme yapabilmeniz için altta 3 bankanın ödeme linki var. Onlardan birine tıklayın internet bankacılığında giriş yaptıktan sonra ödeme sayfası gelecek. Orada ne kadar ödeme yapmanız gerektiği falan yazıyor, ödeme yaptıktan sonra e devlette sayfayı yenileyin ödemeniz onaylanacaktır. Az önce bende benim telefon için baktım 138 tl olmuş imei kayıt ücreti.
kendi iş bankası hesabım ile yaptım başkasının adına vergi ödemesi çıktı.o şekilde yatırdım önce çıkmadı parayı yatırdığım yenilediğimde 2 defa bilgileri girdiğimde gözüktü yanlız şuan imei sorguluyorum. kayıtsız gözüküyor.
galiba 12 24 saat geçmesimi lazım??
telefonunuz kayıt edilmiştir diye bir yazıda geldi. hatta telfonunuz kapalı ise 12 saat sonra açılacak diye bişide yazıyordu ama sizde nasıl oldu.
son durum : imei kayıtlı bir şekilde sistemden gözüküyor. acaba kayıt işlemi çıktısını e devletten nereden alacam biliyormusun?