webmasterlık işine yeni yeni başladığımda bu tarz scriptleri görünce bir tane de ben açayım deneyeyim bakalım demişliğim çok oldu

hatta birçok sitede ücretsiz temaları görünce hemen aklımda websitesi projesi oluşuyordu.fakat zamanla işin ciddiyetini ve ödenen ciddi rakamları anlayınca insanın böyle hevesleri kaçıyor.

buradaki birçok arkadaş benimle aynı düşüncede olacaktır fakat sizin üzülmemeniz için bir şey yazmayacaktır.ben de sizi üzmeden yorum yapmaya ve sizi daha güzel şeylere yönlenmenizi tavsiye edeceğim.
sosyal medya tarzı bir sürü site gördüğümüzde özendiğimiz çok olur sizinde aklınıza böyle bir şey gelmesi ve bunu yapmanız şahane bir şey.inanın çoğu insan şu devirde internet sitesi açmanın ne demek olduğunu bile bilmez.fakat hazır scriptle,reklamsız ve kullandığınız domainle yol kat edebileceğinizi ne yazıkki pek düşünmüyorum.sakın ha üzülmeyin.benim yaşım genç fakat şu webmasterlık yolunda ilk öğrendiğim şey "İnsan neyi biliyorsa,kendini o konuda daha fazla geliştirebileceğini düşünüyorsa kesinlikle bu yolda ilerlemeliki sonuca daha erken varabilsin."eğer sizinde uzmanlık alanınız varsa bu alana yönelmenizi ve kendinizi daha çok geliştirmenizi önerir keyifli çalışmalar dilerim