Ben de kampanya için tebrik ediyorum. Geçenlerde R10 üzerinden ben de manevi kız kardeşime iş buldum. İş veren oldukça duyarlıydı. İşi telefondan gerçekleştirecekti, laptop aldık. Yaptığı iş oranınca maaşından kesilecek.

Yani şunu demek istiyorum hocam, kardeşimize ilettiğiniz davetiye sonrasında R10'dan küçük işler yaparak para kazanabilir ve kendi harçlığını çıkarabilir. Böylelikle muhtaç konumunda rencide de olmuş gibi olmaz, gururu incinmez. Kendi parasını kazanır. Şu an yazılım seviyesini bilemem. Eğer o düzeydeyse ufak çaplı botlar yazabilir. Yatkınlığı varsa, yazılımda kendini geliştirene kadar makale bile yazabilir.

Bana düşmez ama bence bu projeyi de düşünün, eminim hevesli kardeşimiz azimle çalışacaktır. Tamam laptop bu kampanyayla alınabilir ancak sonrası için şimdiden ufak tefek parasını freelance kazanabilir diye düşünüyorum. Henüz yazılım konusunda bot bile yazamayacak durumdaysa hesap açar, editörlük yapar, makale yazar. Tabii yine siz bilirsiniz.

PayPal hesabımda bir sorun yaşıyorum, sorunu düzelttiğimde hafta içerisinde para toplanmamış olursa ufak da olsa gönderim yapmaya çalışacağım. Umarım kampanya amacına ulaşır ve kardeşimiz en kısa sürede ihtiyacını giderir.