theolric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rekabetin çok yüksek olduğu bir kelime olsa gerek (kontrol etmedim herhangi bir tür video izleme sitesine sahip değilim - olmayı da düşünmüyorum).... Rekabet çoksa işiniz zor tabi biraz. Ama google daha çok kullanıcıların beğenisine bakar. Ayrıca anime meraklıları siz güzel bir site yaparsanız eninde sonunda sizin sitenizi tanır ve sıralamada ikinci-üçüncü sayfada olsa dahi bulur. Kendimden biliyorum, belli sitelerin sıralaması gerilerde olsa da arar bulur o sitenin içeriğine bakarım... alternatiflerini daha önce beğenmemişimdir mesela...

Anime izleyen kişiler genellikle gençler ve erkekler diye düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç anime izleyen kız görmedim diyebilirim. Ama vardır elbet. Yine de potansiyel ziyaretçiniz belli. Bu profilin genelde bilgisayarla arası iyi. O halde bence siteyi reklama boğmayın. Bence aşırı reklam gösterimi bu tür sitelerde düşülen büyük bir hata. Benim az önce sözünü ettiğim siteler genellikle aşırı reklam yüzünden beni baymış olan sitelerdir. En üstte çıksalar dahi tıklamam. Reklam gösterimi elbette olacak ama ziyaretçiyi de canından bezdirirsen bir gelir iki gelir üçüncüde domaini fişler bir daha da tıklamaz. Tıklasa bile açılan siteyi tanır hemen kapatır. Diyeceğim odur ki reklam gösteriminin tadını kaçırmazsanız sürekli ve sadık ziyaretçi sahibi olabilirsiniz -ki SEO açısından bunun değerini binlerce TL'lik SEO çalışmaları ile karşılayamazsınız.
Önerinizi dikkate alacağım. Ayrıca siteye 10 üzerinden puan verecek olsanız kaç verirdiniz?