ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda açılan bir diğer konuda çeşitli yardımlarda bulunuldu zaten. Nasıl alınır vs herşey analtıldı. Buna rağmen alamayan varsa ve kredi kartı kullanmıyorlarsa yardımcı olayım dedim. Buna siz karışamazsınız bunu unutmayın. Ayrıca r10 zaten bir ticaret platformu olduğunu unutmayın. Bunun dışında yine nasıl alınır vs ben her zaman yardımcı olurum. İp değiştir vs zaten bir önceki konuda bunlar anlatıldı ama bazı insanlar yapamayabilir veya uraşmak istemez böyle bir ihtiyaç olursa yardımcı olurum olmazsa sorun yok. Bu durumda sizi ilgilendiren bir konu varmı ? yok o zaman bi zahmet süküt etmeyi öğrenin.
kimin ne alıp sattığına zaten karışma gibi bi lüksüm yok. hatta kısaca sana ne de diyebilirsin. lakin R10 a üye olurken aklımdaki şey şuydu.

Burada bir sürü işten anlayan adam var. güzel bi bilgi paylaşımı ve yardımlaşma vardır düşüncesine sahiptim.

Üye olduktan sonra fikirlerim değişti.

Yazdığınız cevaba gelirsek de;

Zaten konu açılıp nasıl yapıldığı anlatıldı. buna rağmen yapamayan varsa parasını alayım şeklinde değil de hala yapamayan varsa daha açık anlatabilrim şeklinde bi konu açsan daha faydalı olurdu bence.

Not: böyle bi konuya ihtiyacım şahsen yok. yani sadece görüş bildirdim