Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evrensel hukukta yok öyle bir şey.Devlet fiilen yıkılmadığı sürece veya bm kararı olmadığı sürece orada eline silah alan her grup teröristtir.Siz iyi terörist kötü terörist ayrımı yapıyorsunuz. Orada yaşayan insanda yok alayına türkiye bakıyor. Kaç milyon insan geldi ülkeye hepsine maaş bağlandı. Bu gün bi tc vatandaşı öğrenci 300 tl burs alırken bi suriyeli öğrenci 1000 tl burs alıyor. Suriyenin kuzeyinde kalan insanların amacı silahlı çatışma. Bu kobanide de böyle ayn el arab içinde böyle türkmen dağı içinde böyle.

Orada silahlı çatışmaya giren araplar kürtler süryaniler terörist , ama aynı yerde silahlı çatışmaya giren türkler değil öyle mi Teröristin ayrımı olmaz. İyi terörist kötü terörist olmaz.
Hocam anlamaz bu arkadaşlar senin anlatmak istediklerini. Seni şuracıkta vatan haini yaparlar.

Aslında olay basit bize ne Suriye'den. 5 Milyon Suriyeli kaçmış ülkeden dağılmış diğer ülkelere, biz onlardan daha çok düşünüyoruz Suriye'yi. Yahu Avrupa'dayım buradaki mülteci adam Suriye ile ilgili haberlere dahi bakmıyor kendi derdinin peşinde.

Bırakın arkadaş şu Türkmen olaylarını falan da. Rusya isterse saniyede siler orayı. Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Ortada savunulacak bir yer yok, o yüzden Türkmen kardeşlerimiz buyursunlar gelsinler. Elin arabının memleketini ayıptır söylemesi s*ktir etsinler. 1000 tane suriyeli geleceğine 100000 tane Türkmen kardeşimiz gelsin daha iyi.