Merhaba Değerli arkadaşlar bir kaç ay önce
bu konudan bot satışı yaptım. ancak çok tepki aldığımdan kimse güvenip iş vermedi iş verenlerde memnun kaldı ve halen botları sorunsuz kullanıyorlar.
Öncelikle belirteyim ki ben bot yazmıyorum yazmakta bilmiyorum ama bir bota fahiş fiyatlar vermek istemediğimde böyle bir bot sistemi keşifettim ve satın aldım.
Botumuza nasıl çalışıyor?
-Botumuz sitelerin rss adreslerine bağlı olarak çalışıyor ki çoğu bot bu şekilde yazıyor.
Kategori olarak içerik çekilebilir mi?
Evet sitenin kategori rss feed adresini kopyalayarak aynı işlemi yapabilirler,
Bütün Siteleri Çeker mi?
Bütün siteler çekmeyebilir, bazı sitelerin içerikleri tam anlamıyla çekmemektedir. bunun için önce çekmek istediğiniz siteyi bana gönderiyorsunuz, ben içeriklerin nasıl çekileceğini gösteriyorum. onay verirseniz işleminiz yapılır.
Bot Patlar mı?
Bence en can alıcı soru budur. Çünkü 100-150 tl alınan botlar bir-iki hafta içerisinde patlıyor, botu yazan kişiye döndüğünüzde hedef site rss adreslerini değiştirmiş bu yüzden patladı diyor, düzeltmesi içinde yine size bir bot yazıyor aynı fiyata ancak bizim sistemde böyle birşey yok. hedef site rss kapatmadıkça
bot patlamaz. eğer rss adresini değiştirirse yine bot üzerinden güncel rss adresini girerek botu tamir edebilirsiniz ve bunun için ek bir fiyat istemiyoruz sizden.
Özel Yazılımlarda Kullanılır mı
Özel yazılımda kullanmak için rss eklentisi yazdırmanız gerekmektedir. eklentiniz varsa sorunsuz kullanabilirsiniz.
Botun fiyatı 10 tl'dir
ilk 5 kişiye 5 tl'den vereceğiz.
Ödeme Paypal vs Enpara