evrensel hukukta yok öyle bir şey.Devlet fiilen yıkılmadığı sürece veya bm kararı olmadığı sürece orada eline silah alan her grup teröristtir.Siz iyi terörist kötü terörist ayrımı yapıyorsunuz. Orada yaşayan insanda yok alayına türkiye bakıyor. Kaç milyon insan geldi ülkeye hepsine maaş bağlandı. Bu gün bi tc vatandaşı öğrenci 300 tl burs alırken bi suriyeli öğrenci 1000 tl burs alıyor. Suriyenin kuzeyinde kalan insanların amacı silahlı çatışma. Bu kobanide de böyle ayn el arab içinde böyle türkmen dağı içinde böyle.
Orada silahlı çatışmaya giren araplar kürtler süryaniler terörist , ama aynı yerde silahlı çatışmaya giren türkler değil öyle mi

Teröristin ayrımı olmaz. İyi terörist kötü terörist olmaz.
https://www.r10.net/off-topic/1555175...yacim-var.html
Bak sen diyarbakıra gitmeye korkarken, Türk kardeşlerimiz orda sözde müslüman isid le rusya yla savaşıyor. Hemde ne imkanlarla savaşıyor. Bak bakayım onlar bir bölgeyi ele geçirmeyemi çalışıyor yoksa kendi bölgelerini korumaya mi? Sen korkuyorsun, savaşan kardeşlerimize terörist diyorsun. Senin gibiler bu ülkeden eksik olsun.