teşekkürler cevap için
trde açılmamış aranma hacmi 50 ve üstü ne varsa hazırlıyorum. Mesela az önce evde bebekler için keçi sütü maması nasıl yapılır konusunu hazırladım ki kwfindera göre keçi sütü mamasının seosu 2 yani düşük. ve aranma oranı ayda 590 türev kelimelerle 1000'i bulur aranma hacmi

siteyi her türlü kopyalamaya kilitli şekilde hazırlatıyorum, paylaşan link olarak paylaşsın, acaba bu şekilde kilitli olması doğru mu sizce?

facebook paylaşımlarına erken başlamak zararlı olur mu tereddütteyim, 5 ay falan beklemek daha sağlıklı sanki




KodAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerikler gerçekten kullanıcıların okuyup memnun kaldığı ve daha sonra ziyaret edeceği şekilde olursa bu şekilde başarı sağlamak tabii mümkün. Zaten ortaya iyi bir proje çıkarırsanız sözlüklerde, forumlarda paylaşılan doğal backlinklere sahip oluyorsunuz.

Sosyal medya paylaşımları ile desteklemeniz lazım ama yaptığınız bu paylaşımlar da beğeni gibi etkileşimler almalı. Eğer sitenize her gün düzenli olarak içerik girilecekse sosyal medya için 6 ay beklemenize gerek olduğunu düşünmüyorum, kendi tecrübelerime göre bence 1, 1.5 ay sonra facebook reklamına başlayabilirsiniz.