1- Hakaret, haksız yere kötüleme, sebepsiz yere karalama durumları yoksa (anlattığınız üzere bunlar yok) neye dayanarak dava açacakmış?

(Tek bir kötüleme yok demişsiniz lâkin hukuki anlamda kötüleme içerme söz konusu olabilir; bu sebeple bir avukata başvurmanızda fayda olur.)

2- Sizi ifadeye çağırdıklarında suçun ne olarak belirtildi? Ne gerekçeyle ifade verdiniz? İtham edilen suç nedir?
3- Polisin bloğu sil demesi bir şey ifade etmez. Yargılama sonuçlanmadan o bloğu silmek zorunda değilsiniz.

BONUS: Hakaret suçlarında zamanaşımı öğrenildikten itibaren 1 yıl ve herhalde 10 yıl içerisinde sona erer. Yani 3 yıl önce bundan haberdar idiyse, şu anda açılan dava zamanaşımı itirazınız ile sona erecektir.

Not: Şikayetin ve dava konusunun ne olduğuna bağlı olarak yazdıklarım tamamen değişiklik gösterebilir. hakaret suçundan değil de başka bir sebepten ötürü açtıysa yazdıklarım hiç bir anlam ifade etmeyebilir. Bu yazdıklarım sadece genel çerçevedir. Dosyayı görmeden net bilgi veremem. Yazdıklarımın bir bağlayıcılığı yoktur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:50:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:46:47 --

Toprak35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
silersen bu defa hakaret kötüleme vardı dersen ne yapacaksın.hiç silme kalsın..
uzmanlık alanı olanlar cevap verir ama ben olsam silmezdim.
Kötüleme vardı vs. derse ispat yükü o kişiye ait olur. Ya ekran görüntüsü getirecek ya da bir şekilde sitedeki yazının var olduğu şekline ulaşacak. Silmesi olumsuz bir sonuç doğurmaz.