miyagisan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yaklaşık 500 bin gösterim 400 tıklama, yani 1000 reklam gösterimi başına 1 tık bile değil. İnanılmaz derecede düşük. Problem şu EG görüntülenebilirlik oranınız %22 yani 500 bin gösterimden kullanıcının gördüğü reklam 100 bin yani 400 bin reklamınız kullanıcıya sağlıklı bir şekilde gösterilememiş. Kazancın ve tık oranının bu denli düşük olmasının sebebi bu. Bu konuya odaklanmanızı tavsiye ederim. Gerekirse reklam birimlerinizi değiştirin. Yani görsel yerine text, ya da 720x100 yerine başka ölçü gibi. Günlük olarak EG değerini kontrol edin bakın bakalım değişiklik olacak mı. İyi çalışmalar.
EG ne oluyor tam olarak ? Otomatik boyutlandırmaları kullanıyorum genelde onun sebebide hitin %80'i mobilden gelmesi.

WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tıklanma sayısı oldukça az. reklam yerleşimini gözden geçirmenizde fayda var. Bununla birlikte sektör de önemli bu konuda.
Sektör teknoloji.Reklam yerleşimlerini elimden geldiğince iyi yaptığımı düşünüyorum.Mobilden geldiği için ziyaretçiler o yüzden az olabilir belki , mobilden girenler reklamlara tıklama gereği duymuyor olabilir .