Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu taktiği geçen yıl yapsaydınız tamamdı
bu yıl denemeyin bu yıl sadece ben 20 domain düşürdüm hepsi cezalı

resim üzerine çalışan en az 100k domain şuan çöp ve gün geçtikçe bu sayı artıyor artacak haberiniz olsun
Kesinlikle katılıyorum.
Moda,saç şekilleri vs tarzı sitelerin ömrü bence de bitti. Tecrübeyle sabittir. 3 Tane sitem tam spam yedi. Hemde hepsi farklı dilde. İstediğiniz kadar yazıyı özgün yazın. kullanılan resimlerin hepsi aynı. Ben resmi de özgünleştiriyorum vs diyen arkadaşlarımız da olacaktır fakat istediğiniz kadar özgünleştirin farketmiyor.çünkü blogspotlardan tutunda, ücretsiz blog servislerinde barınan sitelerin içeriğindeki resimlere kadar kısaca kullanılan tüm resimler aslında aynı sadece konu başlıkları farklı.

Neden mi?
Sıfırdan kurduğum bir saç şekilleri sitesi, resimlerin açıklamaları vs hepsi özgün iken 2. haftasında tam spam yedi.Hemde eklenen resimler Url değil direk upload ile yüklenmişti.

Daha da ilginç birşey paylaşayım ; tam spam yiyen yen isitem için blogger dan açtığım paravan blogda spam yedi ve kapatıldı.

Varın gerisini siz düşünün yani google nereden bilecek vs diye düşünmemek lazım.

Demem o ki, malesef google bazı konularda özellikle özgünlük, kopya,spin,translate vs tam anlamıyla kuş uçurtmayacak gibi duruyor. İstisnalar elbette vardır. Hala iyi para kazanan arkadaşlar vardır mutlaka fakat bir gün bir bakarsınız google da 0 sonuç.

Benim nacizane fikrim az olsun öz olsun.