Geçen gün eski bir arkadaşım bir proje var gel sana da anlatayım vs. dedi gittim anlattılar ECD Web Builder tanıtım 750 dolara kilitlemeye çalıştılar. Neyse ben bi düşüneyim deyip kalktım masadan, tavsiye ettiği arkadaşlarımla vs. görüşmüş 2 kişiyi sisteme dahil etmiş ve daha da dahil olacak arkadaşlarım var. İnsanlık deyip yazdım, yazmaz olaydım bir kaçı hariç sen benim arkadaşıma *********** mı diyorsun demeye başladılar.

Hepsi de öğrenci, kim bilir aileleri okutmak için ne zorluklarla o parayı kazanıp gönderiyor. Yazık günah paralarına dedim, suçlu ben oldum

Allah aşkına bu insanlar nasıl kanıyor inanıyor anlamıyorum. Bari inanan arkadaşları kurtarayım, şikayet edebileceğimiz yerler var mı sonuç çıkıyor mu? Parasını kaptırıp geri alan var mı?

Bir çok haber okudum internette, 2013 yılında TBMM piramit satış sistemini yasaklayan bir kanun vs. çıkarmış. İşe yaramıyor mu bunlar?

EDİT: https://www.r10.net/forum-disi-sikaye...m-sikayet.html

BİMER'den gelen yanıt konuya eklenmiştir.

Linki verilen konuya desteğinizi bekliyorum arkadaşlar. Buradaki konu içeriğinin uygun olduğu bölümün Şikayetim Var kısmı olduğunu düşündüğüm için konuyu oraya açtım. Eğer bir yanlışım var ise moderatör arkadaşların düzeltmesini rica ediyorum.