Ben fikrinizi çok beğendim açıkçası.

Sitenize girmeden önce de , güzel bir tasarımla beraber özel yazılım, güzel kategoriler ve resimlerle süslenmiş dolu dolu bir web sitesi bekledim. Karşıma gelen sitede 10 saniye durduktan sonra kapattım.

Yazılar , tasarım , logo , sitenin işleyişi...

Görselliği bir kenara bırakıp para kazandıracak unsurlara geçersek orada da bir şey yok. Niye yok ?
1000 index aldı demişsiniz ama indexlerin hepsi boş. Popüler rekorlar kısmından iki konuyu direk konu adı olarak google'dan arattım , ilk 3 sayfa da dahi yoksunuz.

Nasıl hit gelecek ki bu durumda ?

1000 tane indexin hepsi böyleyse ki hit durumuna bakılırsa böyle , 1000 tane boşa giden emek var demektir.
Bir konu açtıktan sonra teker teker sosyal medyada paylaşın , imletin , çeşitli sitelere videolarını atın , en azından ilk sayfaya getirmeden peşini bırakmayın.

Atıyorum "Dünyanın En Uzun Hayvanı" diye konu açmışsınız. Buna bir video koyulur , yazının önemli yerleri kalın olarak ayarlanır , resimlerle süslendirilir vs vs.

Yani 1000 tane konu yazmışsınız ama ödev yapması gereken bir öğrenci edasıyla yazmışsınız. Umarım anlatabilmişimdir.

Haliyle size tavsiyem , böyle devam edecekseniz bence bırakın zamanınıza yazık.
Devam etmeyecekseniz , değişikliğe gitmek istiyorsanız ilk yapmanız gereken şey sitenizi webmaster tools'a bağlayıp arama analizi kısımını iyice incelemeniz. Gösterim oranları yüksek arama sonuçlarına bakıp tıklanma oranlarınızı karşılaştırıp bu neden böyle sorusunu sormanız lazım kendinize , sonrasında bunları düzeltmelisiniz.