Merhaba arkadaşlar bu aralar delicesine kafaya taktım estetik ameliyatına ama bir yandan da ulan daha da beter olursa diye korkuyorum

Daha önce burun estetiği olan varsa acaba bir kaç bilgi verebilirler mi ve fiyat hakkında da bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
Büyük ihtimal kıbrısta olmayı düşünüyorum ama önerdiğiniz doktorlar varsa isimlerini de yazarsanız iyi olur
Suan yurtdisinda yasiyorum fakat izmirde anestezistim hocam.Son zamanlarda ortopedi calissamda 2 yil oncesine gore plastikten aklimda kaldigi kadariyla
Ortalama maliyetlerler hakkinda bilgi vermeyim cunku her doktor aslinda hastaya gore fiyat belirler ornegin disardan ozel muayenehaneye sahip x doktor ile anlasirsaniz z hastanesinde ameliyati kabul eden hastadan 5 bin alir , fakat hastasi biraz satafati severse A hastanesinde ameliyatini yapar 10 bin tl alir aradaki fark hastaneye ameliyat basi odedigi paradir.
Bu kategoride tavsiye edebileceklerim arkadasinda dedigi gibi cemil tugay,Bora Karaali,erdal gul(Satafattan uzak oldugu icin fiyati uygundur fakat isinde basarilidir),Ahmet seyhan baya bi tuzludur,Fahri mola genc kafa dengidir isinde iyidir fakat gazi hastanesini tavsiye etmem,ufuk bilkay i arastir istersen o hocada basarilidir.Yine de bi arastirma yapar duzenli bi liste halinde iletebilirim istersen
Ameliyat olacagin hastanede cok onemli hangi hastaneleri dusunuyorsunuz