Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almış olduğum bir hizmeti ilgili firma normalde bana teslim süresi 3 hafta iken tam 3 ay sonra teslim etti.

Bende şikayet var sitesinde ilgili firmayı bulamayınca aynı isimle blogspot açtım ve hakaret olmadan almış olduğum hizmeti birebir anlattım.

Kişi şahsımı arayıp seni dava edeceğim sil onları diye tehdit etmişti hiç dikkate almadım.Yapmış 3 yıl sonra bugün karakolda ifade verdim.

İfademi alan kişide aynı hizmetten almış farklı firmadan o bile sorun yaşamış.Neyse yaptığımı sebeplerini gerekcelerini anlattım.

Polis ilgili siteyi sil dedi silerim dedim sıkıntı yok burda.Ancak silinmesi taraftarı değilim. Buradan benim başımı ağrıtacak bir karar çıkarmı ?

Bilgili arkadaşlar yorum bırakırsa sevinirim.

aynı suç yüzünden bugun bende sulh mahkemesine avukatımla gittim bildirimde bulundum ama bizimkilerde hakarette vardı sen silebiliyorsan sil eğer silemiyorsan google bildir onlar siler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:01:11 -->-> Daha önceki mesaj 15:59:09 --

Bilisim_avukati adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polis sizin ifadenizi hangi suç kapsamında aldı. Zira ben ortada bir suç göremiyorum. Polisin aldığı ifade sonucunda savcı takipsizlik verecektir büyük bir ihtimal. Söylemiş olduğunuz hususlar ifade özgürlüğü ve eleştiri hakkı kapsamında değerlendirilmesi gereken şeyler. Eğer site kapatılmak isteniyorsa sulh ceza hakimliğine başvuru yapılmadır.

arkdaşın suçunu bilmemde den bir firmayı karalama yaparsan heleki bide hakaret edersen hakaret davası açılıyor ve marka karalamaya giriyor bugun bizde öğrendik kişinin bir sorunu varsa tüketici mahkemelerine gidebilir başvuruda bulunabilir karalama neymiş

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:05:13 -->-> Daha önceki mesaj 16:01:11 --

Bilisim_avukati adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polis sizin ifadenizi hangi suç kapsamında aldı. Zira ben ortada bir suç göremiyorum. Polisin aldığı ifade sonucunda savcı takipsizlik verecektir büyük bir ihtimal. Söylemiş olduğunuz hususlar ifade özgürlüğü ve eleştiri hakkı kapsamında değerlendirilmesi gereken şeyler. Eğer site kapatılmak isteniyorsa sulh ceza hakimliğine başvuru yapılmadır.

iletişim bilgilerin varsa özel mesaj atarsanız hem tanışalım hemde işlerimiz oluyor arada sanada yollarız