anladım teşekkürler ilk mesajıda düzenlemişsiniz tekrar okudum. yinede bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum. 250 ip 1000 makale drop domain ip rangelerde sağlam backlinkler sitelerin yeni olması gibi birkaç dezavantaja rağmen bizi bir çok siteye göre öne çıkarır fakat bu örnekteki sitelerin rekabet ettiği kelimeler ve sitelerde çok güçlü ve hiçbir yönden bu sitelerden aşağı kalır yönleri yok üstüne birde yıllardır yayın yapan güçlü haber oyun vb. sitelerin 2 günde yapılamayacak seoya etki eden avantajlı durumlarıda var. benim en çok merak ettiğim bu kısmı farklı olarak ne yaptı da binlece baclinki, makalesi olan güçlü domainleri geri planda bırakabildi.

İşin otomasyon kısmına gelince herhalde benim en çok takdir ettiğim kısım olur. bende yazılımcıyım aynı işi elle tekrar tekrar yapmaktan nefret ediyorum. bazen bir işi elle yapmamak için normalden fazla zaman harcayıp otomasyona dönüştürüyorum belki zaman kaybediyorum ama birşeyler öğreniyorum

deeparanoya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim öncelikle kendine 250 tane ip tahsis ediosun https://aws.amazon.com/ bu siteden bu iplere yükseleceğin kelimelerle alakalı makaleler atıosun, ortalama her ip'ye 4 tane html dosya oluşturacaksın.. buda 1000 tane makale yapar. Ondan sonra bu makaleleri oluşturduktan sonra 10 tanede en az pr4 dropdomain düşüreceksin, bu dropdomainlerede hani o ip adreslerine koydugun makaleler var ya onlardan anocher text ile ilgili makale adresine giden backlink vereceksin.. Bu beklink verdiğin html sayfasında o anahtar kelimeyi h1 tagıyla süsleyecek ve bir tanede o anahtar kelime alt tagında geçecek şekilde özgün resim oluşturacaksın.. Sonra bu dropdomaindende başka dropdomainin yine ilgili sayfasına anochter text ile link çıkacaksın...

Olay bundan ibaret.. Fakat arkadaş bu işlemleri manuel değil, bir otomasyon yardımıyla yapmış yani spamla yazılım birleşmiş, sen nasıl yaparsın bilemicem ama olay bundan ibaret...