Sahibinden olsun iphone olsun konu sahibinin yazdıklarını gülümseyerek okudum
20.000 TL' ye sen sahibinden.com'da
emlak kategorisindeki bir firma emlak ilanı yayınlama hakkını bile satın alamazsın hocam!
Sahibinden.com'un aylık elektirik faturası bile ödeyemezsin!
Sahibinden.com'un aylık server ücretini dahi ödeyemezsin.
Sahibinden.com'un ofisindeki aylık mutfak masrafının yarısını dahi ödeyemezsin.
Sahibinden.com'un reklam harcamalarının %5'ini bile ödeyemezsin.
Sahibinden.com'un hayallerinin %1'ini bile satın alamazsın...
Yani hocam imkansız değil...Eğer sahibinden.com'u halt etmek istiyorsan 1 domain+1 hosting bile yeterli...Yeterki sahibinden.com'u devirbilecek yer yüzünde ilan alanında herşeyi silip sürürebilecek bir ilan sistemi ortaya çıkarmalısın ki ancak öyle...
Ama dediğin paraya sahibinden.com'u deviremezsin..Sen karıncasın onlar DEV!
Sahibinden.com'u tamamen kökten farklı bir projeyle + iyi bir reklam çalışmasıyla devirebilirsin....Ama o parayla sahibinden.com'un hayallerine bile yaklaşamazsın usta
O ısrar eden arkadaşın kulaklarını bundan sonra epey çınlatacaksın.
Sahibindenin nede alternatiflerin yanına bile yaklaşamazsın hocam aman bu sevdadan vazgeç
Ama kendi halinde bi ilan sitesi açmak istiyorum dersen o ayrı yapabilirsin bütçende yeterli
Tabiki bu yatırım için elinde iyi domain var değil mi?
20 bine gidip tropik adalarda bi tatil yapın zihniniz açılır.
girişme sebebiniz rakibinizi bitirmekse siz baştan kaybettiniz
Eleştiri tabiki gerekli eleştirilmek istediğimiz için konu açtık. Ne ortak istedik ne tasarım yapacak kişi. Sadece fikir alışverişinde bulunmaktı niyetimiz ama üstteki postlar gerçekten saçma. Söz konusu sitenin ne olduğunu biliyoruz. Müşterilerin memnuniyetsizliğinin de farkındayız. İlk cevaplarımda dediğim gibi başlık da biraz ironide yaptık ki r10 'un dikkatini çekelim. (hani bir arkadaş demiş ya farkındalık yaratmak lazım)
Projenin tamamını burada anlatmamı zaten benden beklemeyin. İşin özü subdomainlerle alakalı. Evet bütçe 20bin yazmıştık ama + sınırsız da yazdım. Biz yaşları kemâle ermiş 40 kişiyiz arkadaşlar. Hepsi evlerinden konuyu takip ediyor ve mesajlarınız inanın bizim için çok kıymetli. Bu nedenle zihnin açılsın mesajları bizi yolumuzdan çevirmiyor fakat onur kırıcı. Ülkemizde bu tip insanlara her yerde rastlamak ne yazık ki çok mümkün. Bu nedenle bizler sizin ciğerinizi biliyoruz.
@fikirdanis dostum inan rakiplerini yerelde geçmiş projeler tamamladık. Ülke genelinde işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğimizdendir zaten konuyu açmamızın asıl nedenlerinden biri.