nazar1973 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yargılayıcı ya da ön yargılı olmak istemiyorum ancak düşüncelerinize aynen katılıyorum. Konuyu açan arkadaş 182 tıka 80 lira kazanmanın iyi bir kazanç olduğunu bilecek kadar bu işi bildiğini düşünüyorum. Belki amacı aleni bir şekilde olmasa da bu sevincini ve başarısını bizler ile paylaşmak amacındadır. Arkadaşın kötü bir niyeti olduğunu sanmyorum ancak konuyu açan arkadaşa benim düştüğüm hataya düşmemesi için küçük bir tavsiyede bulunmak isterim. Arkadaşım gösterim sayına göre tık az ancak to ve BgBg yüksek dolayısı ile 182 tık için 80 lira çok güzel bir kazanç Ama sen sen ol kazancını burada açık,açık paylaşarak benim bir zamanlar burada yaptığım hataya düşerek aynı hataya düşme kazancını paylaşma. Sektörünü ve siteni bir şekilde bulup komple kopyalayacak ve hatta sitende ki içerikler için bot yazdıracak o kadar çok ÇAKAL var ki burada sen bile ne olduğunu anlamadan senin sitenin temasına,konusuna kadar aynı bir sürü kopya sitecik ile karşı karşıya kalırsın.

kafan anca tag etti demi zamanında ilk ben uyarmıştım sizi sakına sakın gelirinizi kazancınızı ifşa etmeyin