Yahu arkadaş hep aynı terane ya. Almayacağınız siteyi neden karalıyorsunuz ? Neden satıyorsa satıyor arkadaşım size ne yani ? Adamın paraya ihtiyacı yoktur satıyordur. Uğraşmak istemiyordur satıyordur yani size ne. Gidersin adama oturursun konuşursun sistemi gösterir kanıtlarını gösterir eğer öyle değilse ondan sonra sorarsın hesabını.
Ben ayda 20.000 TL net kazandığım sitemi bu forumda 60.000 TL ye satamadım. Kimse inanmıyor. İnandıramıyorsun. Herkesin cebinde 500 TL para 10.000 15.000 TL lik sitelere yok niye satıyorsun niye satmıyorsun muhabbeti yapıyor alıcıymış gibi.
Ayda 20.000 TL net kar bırakan sitemi 3 aydır burada satamıyorum 60.000 TL ye . 3 ayda 60.000 TL koydum cebime hala satamıyorum. Boş yazmayın insanları uğraştırmayın ALLAH aşkına.
Hocam sizde kusura bakmayın konunuza yazdım ama içimi döktüm. İsterseniz de pm iletin mesajımı silebilirim.
Sadece sizin için değil. Bu forumda sorulan soruları satış baltalamak olarak nitelendiren herkes için söylüyorum. Konu altında böyle sorular sorulacak ki insanlar hata yapmasın. Sorulan soruyu herkes görsün ki potansiyel alıcılar, akıllarına gelmeyen soruların cevaplarınıda görebilsin, tekrar tekrar herkes aynı soruyu sormasın.
Satıcı sorulan sorulara tatmin edici cevap veremiyorsa bu satıcının elindeki üründe bir sıkıntı olabileceği anlamına gelir. Sizi ve konu sahibini tenzih ederek söylüyorum "İyi malı olan adam sorulacak sorudan korkmaz". Bir araba satın alacağınız zaman satıcısına soru sormadan alır mısınız? Üstelik bu araba ederinin altındaysa. Neden satttığını, ağır hasarı olup olmadığını, pert kaydı olup olmadığı gibi sorular sorarsınız. Üstelik önünüzde elinizle tuttuğunuz, heryerini inceleyebildiğiniz, deneme sürüşü yapabildiğiniz bir araç varken. Kaldı ki burada satın aldığınız şey "gelecek". Yani belirsiz olan. Domainde adı geçen markadan dolayı dahi her an elinizden gidebilecek bir yatırım. Arama motorlarından banlandığı takdirde hakeza öyle. Bu yaklaşımınız doğru değil. Para kolay kazanılmıyor maalesef. Kolay kazanan varsada sormasın direkt alsın.
Siz bu şekilde internet üzerinden alış yapacak kişilerin elindeki tek doneyi kullanmalarını engelliyorsunuz. İnsanların soru sormasını engelleyerek onlara alımlarında hata yaptırırsınız. Soru soramayan insanlarda kolay kolay alım yapmazlar. Bu ne alıcının ne de satıcının işine gelir. İnsanlar rahatça soru sorsunlar ki paralarını sokağa atmasınlar, iyi ürünü olan insanda ürününü rahatça satabilsin.