Geçmiş olsun Ufeak;
Buradaki konuda arkadaş yazmıştı yaşadığı sıkıntıyı bende cevaben yazmıştım:
https://www.r10.net/domain-firmalari/...nilemiyor.html
25.01.2016'da süresi dolacak olan domainin ödemesini 22.01.2016'da kredi kartıyla yaptım ama yenileme işlemi yapılmadı, 6-7 senedir domain tescil ettiğim şirkete telefon, mail, ticket hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Domain kapandı, turkishost'u nereye şikayet edebilirim bilen var mı ? Tib'i aradım savcılığa başvurun diyorlar ama turkishostun adreside değişmiş KKTC olmuş.
Urantum öncelikle geçmiş olsun. Sende benim gibi mağdur edilen bir müşterisin. Aynı sorunu bende yaşadım domain süresi geçmişti domain düştü yenilemek istedim ödemeyi de yaptım fakat domain yenilenmedi. Ticket açtım 3-4 gün cevap alamadım kendi yazdığım ticketa tekrar yazdım fakat hiçbir cevap yok. Ekşisözlük 'te bir kişi daha aynı konudan mağdur. Son entry 'e bakarsan görürsün. Bana göre de firma battı. Zaten araştırdığımda çoğu bilginin doğruluğu da yok. Telefonlara cevap vermiyor. Ayrıca künye kısmındaki müşteri hizmetleri adına verilen adreste yanlış o adresten 2 yıl önce taşındıklarını öğrendim. Yer bizim burada olduğu için kolay oldu. Nasıl bu kuruma güvenip iş yapmışım hala anlamadım. Satış temsilcisine tıkladığımda sürekli "Oktay Yeniay" adında bir isim çıkıyordu. Bunu da araştırdım böyle bir kişi de yok. İnternet üzerinden Nettesin İnternet Hizmetleri 'ni Kıbrıs Tüketici Haklarına şikayette bulundum. Bir şey çıkacağını da zannetmiyorum. Alan adım düştüğü için kalır orada. Şuan ne kadar alan adım varsa hepsini transfer ediyorum. En azından onları kurtarayım. Sana önerim başka alan adın varsa onları transfer etmen giden gitti nasılsa... Bu da bize ders olur artık güvenilir firmaları seçeriz. İyi Çalışmalar....
Turkishost 'un batma ihtimali artık %90 benim için. Şikayet Var 'da bir sürü şikayet oluştu.
https://www.sikayetvar.com/turkis-host
Firmadan hiç bir şekilde en ufak açıklama yok. Domainlerini hızlıca transferini başlat. Hostinge yapacak birşey yok artık. Geçmiş olsun tekrar...