ercans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısın hocam bazı patternler tükenmiş durumda ama bide anlamlı olanlar var mesela sonu w olanar bazı kombinlerde tekrar olmadığı halde 6L bile kıymetli olabiliyor isteseler dediğiniz gibi 1 günde hepsini kayıt ederler 4L net chiperi enson 2014 ün 5. ayında kontrol etmişim doluluk oranı %59

buda 2014 5. ayda boşta olanların bugünki durumu

adamlar 2015 5. ayda sinyal vermişler aslındada biz uyumuşuz

edit: biraz fazla editledim ama kusura bakmayın 2014 5. ayla 2015 5. ay karışmasın.
Evet tespitleriniz doğrudur. Genel kural şudur;

- Bir domain grubu seçilir;
- Önce en anlamlıları, en güzelleri tüketilir. Bunlar genellikle son kullanıcıya da hitap eden bazı kısaltmalardan veya en değerli, çok tercih edilen rakamlardan oluşur;
- Daha sonra rastgele ikili üçlü kombinler tüketilir. Zaten bu aşamaya kadar yıllar öncesinden tüketilmiş 3'lü ve 4'lüler oluyor;
- En son grubun rastgele rakam veya harflerinden oluşan elemanları gider.
- Sonraki aşama grubun domainlerinin değerlenmeye başladığı aşamadır. Backorderlar devreye girer. Değer artırmak için yapılabilecek en etkili şey ise non-chips grubunu tüketmektir.

Daha önce çok grupta denenmiş olsa da en çok ses getireni 1 saat içinde tüketilen 30 bin 4L .net kayıtları oldu bana göre. Çünkü o döneme göre çok büyük bir toplu kayıttı. Mayıs'ta birkaç kişi bunun planlandığını biliyordu, ama çoğunluk Ağustos'ta uyandı. Sonucun iyi olduğunu gören diğerleri de bu toplu kayıtlara katıldı.

Nasıl sonuçlanacağını, nereye kadar gideceklerini kimse bilmiyor. Ama kısa dönem için beklentiler genel olarak olumlu. Olağan dışı bir olay (ekonomik krizler, hükumet mudaheleleri vb) olmadığı sürece sistemin bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.