spora başladığım ilk hafta, daha önce olmuş arkadaşımı aradım bir gazla. dedim bana randevu al senin doktordan gidip görüneyim.
salı günü İzmir'de gittiğim doktordan cumartesi gününe ameliyat için gün aldım.
ameliyata girdiğim günün ertesi günü çıkıp eve gittim. silikon tampon olsun, buz maskesi, soluk almayı kolaylaştıran verdikleri soğuk hava olsun. hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. 2 haftada şişlerim indi memlekete gidip kuzenin düğününde halay çektim.
3-4 gün sadece normal olan akıntıları yaşadım, sürekli steril bezle gezdim. haftasında dikişler alındı, burnun üstünde silikon bandaj vardı o alındı. sonraki hafta tüm sargılar alındı.
5000 TL'ye mâl oldu + ilaçlar 400 tl. Hastane içinde, İzmir'in en iyi hastanelerinden Özel Çiğli Kent'de oldum. hayatım otellerde geçiyor, inan bana 5 yıldızlı otel konforuyla ağırladılar.
Doktorumun adı Cemil Tugay, İzmir'in en iyisi diyorlardı. En iyi neye göre seçiliyor, her hafta ameliyat olmuyorum bilmem ama kesinlikle parasının üstüne onlarca duamı aldı.
Alsancakta şık bir ofisi var, ilgi alaka şahane. Vizite ve kontrol ücreti almıyor.
ufak, kavisli yapmacık burun yapmıyor. doğal ve tamamen rahat hissedebileceğin karizmatik güzel burunlar yapıyor.
istersen özelden fotoğrafları atabilirim öncesi sonrası, kktc'de durumlar ne bilmiyorum ama sonuçta ameliyat için uçağa atlayıp gelebilirsin diye düşünüyorum gerekirse.
İzmirliyim zaten hocam 2 ayda bir izmire geliyorum ama ameliyattan sonra direk uçağa bindirmiyorlar şimdi o durumda da akrabalarda teyzemde vs kalmak istemedim. Kıbrısta da tedavim var yakın doğu hastanesinde tedaviye gitmişken burunu da ortadan çıkarsam mı diye düşündüm

Bu arada pm ile foto atarsan çok sevinirim hocam
Bütçe olarak 2-6k arası bütçe ayırabilirim buda yeterli sanırım ameliyat için. Kafama takılan Türkiye'de sigortam devam ediyor ve burada yakın doğu hastanesinde(özel) TC sigortası varsa %50 kapsıyor acaba estetik için de bu durum olur mu ?
Birde
https://www.youtube.com/watch?v=AddVIjgOKUQ bu videoyu izledim ciddi anlamda tırstım