Bence olabilir.Olmaz diye kesinlikle birşey yok.

sahibinden.com sitesi kadar iyi, hatta daha iyi, ve popüler bir site yapılabilir.
Ve karşısına çok güçlü tek rakip olarak çıkılabilir.

Kendi düşünceme göre ,gerekenler aşağıdaki gibidir ;

7 yönetici ortak ve bu ortakların koyacağı başlangıç sermayesi ile olur.

Konusunda uzman , yazılım+tasarım ,reklam,sosyal medya,seo, pazarlama, finans, idari, yöneticileri.

Enaz 7 üst yönetici ,bu yöneticiler sermayede koyacak.Ve en az 1-2 yıl kendilerini idare edebilecek maddi birikime ve boş zamanı ortaya koyacaklar.

Bu yöneticilerin altında, her birine ihtiyaca göre , enaz 1-3 alt eleman olacak.Yöneticiler bu elemaların gideri ve kuracakları limited şirketin 2 yıllık gideri oranında sermaye koyacaklar.

Bu şekilde 1-2 yıl disiplinli çalışılıp, ilk yıl içinde ise, yabancı yatırım almayı başarırsan yürür gidersin.

Bu 7 kişi ise işin önemli kısmı. İşi biliyorsan, yabancı yatırımda alırsın.

Boş adamlar olmayacaklar, belli bir yaşa gelmiş, başarılı eğitim ve iş hayatı olan, artık maddi yönden ömürlük birikimini yapmış.Maddi sıkıntısı olmayan, ve ilgili sektörlerde , türkiyenin önde gelen firmalarında üst düzey yönetici olarak deneyim kazanmış kişiler olması gerekiyor ki , içinde bulundukları oluşumu ,bilgi birikimi + çevrelerini kullanarak ileri taşısınlar.Mesela bu 7 kişiye örnek ver diyecek olursanız, forumda herkezin tanıdığı , hosting sektöründe başarılı ve yenilikçi,girişimci ,Selçuk Saraç.(tabi selçuk beyin tam olarak sektörü değil,sadece imajına dikkat çekmek için örnekledim)

Yani olur ama yukarıdaki gibi olur.
Eğer yukarıda saydığım özelliklerde iseniz, ve kendinizi bulunduğunuz sektörde üst seviyede hissediyor iseniz hiç düşünmeyin hemen girin bu işe, sahibinden.com alternatifi birebir yok,siz olun.

Yorumlarınızı bekliyorum,saygı ve sevgi çerçevesinde )