Merhaba,

Konuya Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe biri olarak dahil olmak istiyorum. Sahibinden,com hakkında söylediklerinizden dolayı konu sahibi olarak hak veriyorum elbette fakat "alışılmışlık sendromu" dediğimiz olay çoğunluktan oluşan, "beyinde sevgi gücü gibi kalıcı bir güç" ile elde edilen itibarını da bu şekilde koruyan bir firmadan bahsediyorsunuz. Bu onu hergün daha güçlü ve akılda kalıcı kılıyor.

- Nasıl yapılabilir derseniz, şahsi fikirlerim şunlar.

1. Sadece sahibinden değil diğer alternatifleri de kullanmak. (sahibinden sadece kitlenin %30 kısmına sahip, bölge bölge değişkenlik gösterebilir.)
2. Satmakta olduğunuz ürünün alıcısının en çok olduğu yeri seçmek, ve desteklemek. (Sosyal medya reklamları, backlink vs.) Örneğin; Ankara'daki Gayrimenkul sektöründeki insanlar hurriyetemlak tercih etmekteler. Sadece emlak barındırmaları, hemen hemen aynı konseptte bulundukları için kısıtlama yoluna gidiyorlar.
3. Yıkmaya, zarar vermeye, alternatifler üretmeye çalışmak çok saçma. Bu bir müddet saltanatını koruyacaktır.
4. TV'de çıkan BAL reklamlarında "ARI'DAN İYİ BAL YAPIYORUZ" cümlesini duydum. Buna inanan binlerce insanı da duydum. Böyle bir millette, yeni trendleri oluşturmak, o hedef kitleye hitap etmek aynı bir ironi.

Konu ile ilgili olarak tüm arkadaşların demokratik yaklaşımlarını tebrik ediyorum. Haklıyız, ama elimizden bir şey gelmiyor pozisyonunu korumaya devam edelim.