Yahu arkadaş hep aynı terane ya. Almayacağınız siteyi neden karalıyorsunuz ? Neden satıyorsa satıyor arkadaşım size ne yani ? Adamın paraya ihtiyacı yoktur satıyordur. Uğraşmak istemiyordur satıyordur yani size ne. Gidersin adama oturursun konuşursun sistemi gösterir kanıtlarını gösterir eğer öyle değilse ondan sonra sorarsın hesabını.
Ben ayda 20.000 TL net kazandığım sitemi bu forumda 60.000 TL ye satamadım. Kimse inanmıyor. İnandıramıyorsun. Herkesin cebinde 500 TL para 10.000 15.000 TL lik sitelere yok niye satıyorsun niye satmıyorsun muhabbeti yapıyor alıcıymış gibi.
Ayda 20.000 TL net kar bırakan sitemi 3 aydır burada satamıyorum 60.000 TL ye . 3 ayda 60.000 TL koydum cebime hala satamıyorum. Boş yazmayın insanları uğraştırmayın ALLAH aşkına.
Hocam sizde kusura bakmayın konunuza yazdım ama içimi döktüm. İsterseniz de pm iletin mesajımı silebilirim.
Hocam ben aynı fikir de değilim maalesef. Amacım arkadaşın satış konusunu baltalamak değil baştan belirteyim.
Fakat konu da birbiriyle çelişen ibareler mevcut. Konu başlığında aylık 1-2 bin lira kazan diyor, konuya giriyorsunuz satış fiyatı 2800, müşterilerle devredeceği miktar 14-21 bin TL. Elinde hazır 15-20 bin tl olan bir kişi neden sitesini 2800 lira fiyata satsın ki? Buradan bir arkadaşa 300-500 lira verse ve gelen siparişleri alıp tedarikçiye iletse satacağı fiyattan daha fazlasını elde eder. Şu anda bile en kötü 70 müşteriden 20'si vazgeçse 50 müşteri bile çok iyi kar bırakacaktır. Burada bu fiyata satmaya çalışmaktansa günde 1 saatini ayırsa konu sahibi bir kaç güne sıfır olmasa da iyi bir ikinci el araç alır.
Bir de artık forumda insanlar birbirine güvenemiyor eskisi kadar. Çok popüler bir forum olunca ister istemez dolandırıcıların da iştahını kabartıyor burası (konu sahibi için demiyorum). Ertan adlı şahıs güven sağlayıp önce zararına telefon sattı sonra paraları toplayıp kayıplara karıştı. Halen bir sonuç çıkmadı. Bunlar büyük rakamlar olsa da 5-10 liralık bir şey alınırken bile buradaki arkadaşlar 10 kere düşünüyor. Sinema bileti satıyor birisi ucuza. Ama çalıntı kredi kartı kullanıyor. O şahıstan sinema bileti alanların bir çoğu savcılığa gidip ifade vermek zorunda kaldı. 5-10 lira nasıl olsa diye gözünüzde büyütmeseniz de böylesine sorunlara yol açabiliyor. Arkadaşların da eleştirisi bu yüzden haklı.
Yine söylüyorum. Burada asla konu sahibi arkadaşı bir şeyle itham etmiyorum. Umarım istediği fiyata satılır. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.