Hocam siz üniversitedeyken biz portakalda vitamindik evet haklısın.
En azından vitaminler kadar olda şu kelime espirilerine son ver. Gerçekten Atalay Demirci kadar itici geliyorsun şuan bana. Yok gıgıl.kom yok hepsihurada bilmem bi şey. Bilerek mi yazıyorsun bilmiyorum ama.
Benim babam orta okulu bitirdiğinde siz portakalda vitamin bile değildiniz. Lakin orta okul mezunu babam bile bunların doğru yazılışını biliyor. Bunlarla kelime espirisi yaptığında kimsenin gülmeyeceğini de biliyor.
Lütfen biraz daha vitaminlere özenelim.
Dogrusunu yazalimda kelimeyi reklam edip olumlu sinyal mi gonderelim arama motorlarina.
bu egoyla fazla yasaman diyen elemanda kendine guven eksikligimi var aceba, hicbir anlami olamayan kelimeden marka uretmis olab arama motoruna asikmisin yoksa.
Hamal gibi calisalim, kirintilarla doyalim, adamlar hamuduyla gotursunmu istiyorsunuz.
Sizin kafa yapiniz nasil? Site aciyor,icerik ekliyorsunuz, ziyaretci cekiyorsunuz, gelen ziyaretci g.adsense reklamina tiklarsa para kazaniyorsunuz (ticaret yapanlar haric tabi). Türk reklam vereninden alip, Türk reklam yayinlayanina para veriyor, komisyonculuk yapiyor, bizim uzerimizden geciniyorlar, farkinda degilmisiniz.
Tekelci bir firma google, kullanmasak ölmeyiz de zaten.
Turk insani caliskandir, zekidir. lafini bosami soylemisler.
Grup kuralim, birlik olalim, gavura boyun egmeyelim.