ben kusuyorum ki senden önce geldiler yazdılar ban yemiş vs. zaten üyeliği aktif değildi yani burada aktif ticareti yoktu. Skype üzerinden iş yaptığı için r10 kullanıcılarına konumada yazarsanız ticaretimizi sevinirim gibisinden diyordu çünkü bende gördüm bende dedim hala konuna yazıyorlar diye oda ss attı. Yani ban yemiş zaten yazan yazmış sen illa kusacaksan başka yerde kus diye inat uğruna yazıyorum ben.

İnsanlara her zaman şans vermek bazen bile bile bazen körü körüne, kazanmak için yapılan bir eylemdir. R10 banı açılsın vs diye tek bir kelimem olmadı hatası var ise çeker yok ise ticaretine devam eder yaradan verir rızkını ama mesele burada kusmaksa buna karşıyım.

Burası devlet kurumu mu? Burası adalet sarayı mı? Burası mahkeme salonumu? R10 yapacağını yapmış ve banlı. 2+2 = 4 , 5 yapmaya çalışmayın.

Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak ne güzel demişsin iş teslim edilmedi halen bi şey yapmıyorum! işte sizin gibiler bir daha mağdur olmasın diye dikkatimi çekti ve belirttim. Kimseye sen multisin sen şusun diye direk itham etmedim. Ben yazarım yönetim konuyu inceler . Buda art niyetli adam iş yapmasın diye değil kimse mağdur olmasın diye! Arkadaşın parası gitmiş senin gibi bana bulaşmasın 1000 yıl yaşasın türküsünü söyleyenlerden olmadığım, kimse mağdur olmasın dediğim için mi sen gelip gelip konuya kusuyorsun