Gel hele gel ,
Son 2 haftada r10 üzerinden php yazılım üstüne 2 iş verdim total çıkış yapan para miktarı 1900 TL iş teslimleri geçti hala hiç bir eylem yapmadım.
Hani demişsin ya sen dolandırılsaydın diye ... Bil istedim. Mide bulandırıyorsa kardeşim yavaştan ilerlersin sonrada gelip burada öylesine müdahil olmazsın bak adamın 350 TL si gitmiş adam onun için yazar haklıda o onunla diğerinin arasında.
Benim gibileri sen çok nadir görürsün sen hiç merak etme... emek nedir, çalışmak nedir, çocuk bakmak nedir, ev geçindirmek nedir herşeyi bilip ticaretide o seviyede yapan insanım bunu bu forumda ki neredeyse tüm grafikerler bilir, neredeyse php ciler bilir...
Konuda yerin yok sen devam et ben ticaretimi yapmışım diğer arakdaşta yapmış mağdur olmuş ortalığa kusma sen kenera falan git.
Postların gelme sebebini bilmiyorsan neden konuşuyorsun ... kendisine bir sürü müşteri yönlendirildi ve skype ile yazışırken müşterilere linki veriyordu. Banada verdi ben atmadım üyeliği düzelsin öyle atarım diye kimiside attı. Sen harbi başka yere git kus canın sıkılmış senin.
Bak ne güzel demişsin iş teslim edilmedi halen bi şey yapmıyorum! işte sizin gibiler bir daha mağdur olmasın diye dikkatimi çekti ve belirttim. Kimseye sen multisin sen şusun diye direk itham etmedim. Ben yazarım yönetim konuyu inceler . Buda art niyetli adam iş yapmasın diye değil kimse mağdur olmasın diye! Arkadaşın parası gitmiş senin gibi bana bulaşmasın 1000 yıl yaşasın türküsünü söyleyenlerden olmadığım, kimse mağdur olmasın dediğim için mi sen gelip gelip konuya kusuyorsun