arap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
360 total security
Tamam doğru o yakalıyor tek zaten rapordada.Bence antivirüsün dandirikliği.
Program zaten .net ile yazılmış durumda net reflector gibi bir araçla kodların tamamına bakılabilir. Yani korkma trojan koymadım ilerde millete kızarsam ne olur bilinmez tabi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:35:06 -->-> Daha önceki mesaj 23:33:22 --

kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi niye inatla bütün program konularını bu kategoriye açıyorsun?

Bu kategoride baya gereksiz fayda sağlamayan seo nedir seo varmıdır yok mudur, tavuk mu seodan çıkar tarzında konular zaten bolca yer bulabiliyor.

Burda programdan çok yöntem ve teknik önemlidir. Önemli olan yeni fikirlerin yöntemlerin ortaya çıkması.Benimde bunu otomatiğe bağlamam.

Seni bu kadar rahatsız etmiş olması hayret bir olay. Zaten moderator görmüş likelamış geçmiş gitmiş.

Sen bana buraya neden açıyorsun diyorsun elbette bunun bir kaç sebebi var.Burda daha çok kişi takılıyor ve optimizasyon için milletten fikir almam gerekiyor.Yani senin sandığın aksine konu optimizasyonla alakalı.Bu program hiç birşey önemli olan geliştirmek.Stabil değil tamamen bir test versiyonu.

Belki bu kategoride paylaşmasam çoğu kişi görmücek bile.

Sonuç olarak belki bana gıçık kapıyor olabilirsin forumdan vs bilinmez.Ama seo nedir konuları okumaya devam etmek istiyorsan sen bilirsin.