Gelen ziyaretçilerin ip'leri aynı mı ? fiyatıyla beraber p.m alabilirmiyim
Gelen ziyaretçilerin ipleri değişkenlik göstermekte, analytics verilerini incelerseniz yeni ziyaretçi oranı oldukça yüksek. Pm gönderildi
Fiyat bilgileri pm lütfen. Satış yapmak için
@ekonlax arkadaşımız açtığımız konuyla pek ilgilenmiyor sanırım. Birde satış yapıyorsan fiyat belirtmek zorunda kendisi..
Demo ve fiyat bilgisi alabilir miyim?
posta kutunuz dolu sanırım
görüşebilir miyiz?
Arkadaş nete girmiyorum sanırım, sykpe de ekledim kabul filan etmedi.
hocam merhaba ben kendi sitelerime hit göndermek istiyorum onun için ne yapmam gerekiyor program ücreti nedir ne kadardır ? DM Atarsanız sevinirim
hocam pm kotunuz dolu. skype yazıyorum ama, bi kusurumuz mu oldu bilmeden?
skype ekledim pm olarak ya yazmak istedim ama posta kutunuz dolu kontrol eder misiniz?
Posta kutunuz dolu.
Mesaj ile fiyat iletebilir misiniz?
Fiyat Birde Günlük limiti var mı ?
skype ekledim bilgi almak istiyorum fiyat uygunsa satın alabilirim.
pm atamıyorum dolmuş hocam bi bakarsanız
Ekon isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Ekon isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
skype adresim rcp.fth fiyat hakkında bilgi almak istiyorum. ve ciddi bir şekilde bu işlemler oluuyorsa satın almayı dusunuyorum sartlar uygunsa
detaylı pm alabilirmiyim?
Öncelikle bütün arkadaşlardan özür dilerim, skype üzerinden +30 kişi eklemiş, özel mesaj kutum dolmuş ve konumada baya kişi yazmış gerçekten çok üzgünüm bazı özel sebeplerden dolayı bakamadım buralara. Programı alacak arkadaşlar ulaşamazsam diye şüpheye düşmesinler telefon numaramdan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz pmler gönderildi skype ekleyenler ile görüşülüp detaylı bilgi verildi 2 adet program satıldı.
Konumuz güncel